به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، گوشت فرآوری شده یکی از محبوبترین غذاها برای همه مردم محسوب میشوند. ولی این طور که بررسیها نشان داده است، خوردن آنها چندان هم به صلاح نیست.
دانشمندان فرانسوی به این نتیجه رسیدهاند که وعدههای غذایی حاوی گوشتهای فرآوری شده میتوانند عوامل بیماری آسم را تشدید کنند که البته این نخستین باری است که چنین مسئلهای مشخص میشود.
محققان در یک بررسی روی 1000 شهروند فرانسوی به این نتیجه رسدند که مصرف چهار وعده گوشت قرمز در طوی یک هفته میتواند احتمال ابتلا به آسم را افزایش دهد و نکته جالب اینجاست که تاکنون دانشمندان هیچ رابطهای بین آسم و گوشت قرمز نمیدیدند.
دانشمندان میگویند نوعی ماده نگهدارنده به نام نیتریت به گوشت اضافه میشود تا مدت ماندگاری آن افزایش یابد و معمولا در سوسیس، کالباس، همبرگر و ... نیتریت به میزان زیاد مورد استفاده قرار میگیرد.
البته قرار است در این زمینه مطالعات بیشتر صورت بگیرد و دانشمندان به اطمینان بیشتری برسند. ولی در مجموع این مسئله اثبات شده است که گوشت فرآوری شده با آسم در ارتباط است و هرچه میزان مصرف آن افزایش یابد، احتمال تشدید بیماری آسم در افراد افزایش میابد.
دانشمندان میگویند به جای آنکه قرار باشد افراد نگران مصرف یک نوع غذا باشند، بهتر است غذاهای سالم بخورند و مواد غذایی مختلف را مورد استفاده قرار دهند.
نظر شما